Nørregade 10B
3300 Frederiksværk
47720455

Nirvana Bio

Når lyd og billede går i et!
Til Nirvana Bio kan I opleve den ultimative filmoplevelse, som filmens instruktører og lydfolk havde tænkt sig.

Til hverdag spilles der noget lavere på volumenen (omkring 5,5) for
at tilfredsstille den brede fællesnævner.

Men ved Nirvana-visninger spilles der efter forskrifterne (7), dvs. det lydniveau der er det tiltænkte fra producenternes side, hvilket kan nydes til fulde, efter vi fik installeret 3-vejs fronthøjttalere.

Ved enkelte udvalgte forestillinger i løbet af året - typisk fredage - kan I komme til Nirvana Bio aften og blive suget ind i filmen på en hel ny overvældende måde.Herunder kan du se og købe billetter til kommende Nirvana Bio forestillinger:

søndag 4. november

Bohemian Rhapsody


N

  søndag 4. november

  2t 14min

  Ikke vurderet

  Bohemian Rhapsody

  18:30
  N - Salen
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  N
  Bohemian Rhapsody er en hyldest til Queen, deres musik og deres ekstraordinære forsanger Freddie Mercury, der trodsede stereotyper og konventioner, og blev en af de mest elskede entertainere verden over.

  Filmen følger bandets fremgang gennem deres ikoniske sange og revolutionerende lyd, deres nedtur i takt med at Mercurys livsstil ryger ud af kontrol, og deres triumferende genforening ved Live Aid, hvor Mercury, der står overfor en livstruende sygdom, leder bandet gennem en af de mest fantastiske optrædener i rockmusikkens historie.

  Filmen fastslår kulturarven fra et band der altid var mere som en familie, og som fortsætter med at inspirere outsiders, drømmere og musikelsker den dag i dag.
  Biografpremiere: Torsdag 1. november
  Instruktion: Dexter Fletcher, Bryan Singer
  Skuespillere: Rami Malek, Mike Myers, Joseph Mazzello, Ben Hardy, Aidan Gillen m.fl.
  Spilletid: 02:14
  Censur: Ikke vurderet