Nørregade 10B
3300 Frederiksværk
47720455

Tirsdagsfilm

Tirsdage kl. 10.00 spiller vi en af ugens aktuelle film.

Billetprisen er altid kr. 50,-
Da billetprisen ved tirsdagsfilm er nedsat ift. ordinære forestillinger gives der ikke andre rabatgivende billettyper. Dette inkluderer også Biografklub Danmark kuponer med virkning fra den nye sæsons opstart.

Herunder kan du læse om, samt købe billetter til kommende Tirsdagsfilm.

tirsdag 26. juni

Oceans 8


T

  tirsdag 26. juni

  1t 50min

  Tilladt for alle

  Oceans 8

  10:00
  T - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  T
  Fem år, otte måneder, 12 dage plus det løse; så lang tid har det taget Debbie Ocean at planlægge sit livs største og mest spektakulære kup. Hun ved, at kuppet kræver et dedikeret hold af eksperter, og med hjælp fra sin fortrolige højre hånd, Lou Miller, samler hun det perfekte team.

  Det består af juveleren Amita, gadesvindleren Constance, superhæleren, Tammy, hackeren Nine Ball og modedesigneren Rose. Målet er at få fingrene i diamanter til en værdi af 150 millioner dollars. Diamanterne stråler rundt om halsen på verdensstjernen Daphne Kluger; æresgæsten ved årets største velgørenhedsbal, og kuppet skal udføres i fuldt dagslys for øjnene af hundredvis af festklædte gæster og et hav af sikkerhedsvagter.

  Planen er kompleks, og samtlige afledningsmanøvrer skal udføres med ekstrem præcision, hvis det skal lykkes dem at slippe væk med diamanterne… Men kun en tåbe frygter ikke mod og kvindelist!
  Biografpremiere: Torsdag 21. juni
  Instruktion: Gary Ross
  Skuespillere: Anne Hathaway, Cate Blanchett, Dakota Fanning, Katie Holmes, Matt Damon, Olivia Munn,Rihanna, Sandra Bullock m.f.
  Spilletid: 01:50
  Censur: Tilladt for alle

  tirsdag 3. juli

  Den Skyldige


  T

   tirsdag 3. juli

   1t 25min

   Tilladt over 11 år

   Den Skyldige

   10:00
   T - Sal 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   T
   Politibetjenten Asger Holm besvarer et 112 opkald fra en kidnappet kvinde. Da forbindelsen pludselig bliver afbrudt starter en nervepirrende jagt på kvinden og hendes kidnapper.

   Med telefonen som eneste redskab kæmper Asger imod tiden for at redde kvinden. Men snart viser det sig, at forbrydelsen er større end Asger først troede.
   Biografpremiere: Torsdag 14. juni
   Instruktion: Gustav Möller
   Skuespillere: Jakob Cedergren, Jessica Dinnage, Omar Shargawi, Johan Olsen, Jacob Hauberg Lohmann
   Spilletid: 01:25
   Censur: Tilladt for børn over 11 år